Σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία στο Γυμνάσιο Λιμένος Χερσονήσου – ενημερωτικό κείμενο του ΥΠΑΙΘ και Βεβαίωση/ Συγκατάθεση κηδεμόνα.

4/4/2020

Αγαπητοί/ές μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Λιμένος Χερσονήσου, και αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου προτίθενται να πραγματοποιήσουν μαθήματα Σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο προσεχές μέλλον. Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών όπως ενημερωθούν από το συνημμένο έγγραφο που περιλαμβάνει ενημερωτικό κείμενο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, και εάν επιθυμούν οι μαθητές/οι μαθήτριες των οποίων έχουν την κηδεμονία να παρακολουθήσουν τα μαθήματα Σύγχρονης εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης,  να κάνουν λήψη του συνημμένου εγγράφου (να το «κατεβάσουν») στον υπολογιστή τους ή στο κινητό τους, να συμπληρώσουν τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ που υπάρχει στο κάτω μέρος του εγγράφου και να το επιστρέψουν με τη συμπληρωμένη ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ στο σχολείο δια μέσου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mail@gym-chers.ira.sch.gr  έως και την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020.

Το συνημμένο έγγραφο που πρέπει να κατεβάσετε, να συμπληρώσετε και να στείλετε στο σχολείο βρίσκεται ακριβώς πάνω από αυτό το κείμενο και έχει τίτλο: “Χορήγηση άδειας συμμετοχής μαθητή στη Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση” . Για να το κατεβάσετε θα πατήσετε πάνω στη λέξη “Λήψη”.

Ευχαριστούμε